Deelnemen promotie

Actievoorwaarden

De cashbackcampagne van Ziggo Zakelijk bij MediaMarkt loopt vanaf 02-11-2020 t/m 30-06-2023 met een uiterlijke registratiedatum t/m 01-08-2023.

Deze actie is alleen geldig als je na een aankoop in de MediaMarkt een nieuwe Ziggo Zakelijk klant wordt en een van de pakketten waarop de actie van toepassing is bestelt of wanneer je al klant bent, maar nog geen internet van Ziggo hebt, en een van deze pakketten bestelt:
• Bij het pakket Zakelijk Internet Start ontvangt u een cashback
• Bij het pakket Zakelijk Internet Complete ontvangt u een cashback
• Bij het pakket Zakelijk Internet Max ontvangt u een cashback
• Bij het pakket Zakelijk Internet Giga ontvangt u een cashback

Geef hieronder de benodigde gegevens op zodat wij je cashback in behandeling kunnen nemen. Zorg ervoor dat je alle velden op de claimpagina correct invult. Twijfel je over welke informatie er van je gevraagd wordt? Raadpleeg dan voor de zekerheid de hulpopties naast een veld (bijvoorbeeld voor kassabon of online factuurnummer). De cashback zal pas worden uitbetaald als de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken. In de regel betekent dit dat je binnen 4 weken na besteldatum je cashback ontvangt. Het bedrag wordt gestort op het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

Aankoopgegevens

Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.
Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.
Powered by Desk Services B.V.