Verdien 20% korting met je diploma!

Bijzondere actievoorwaarden

Ben jij geslaagd?! MediaMarkt en JBL willen jou graag feliciteren met je diploma. Om deze prestatie te vieren krijg jij 20% korting op een geselecteerd aantal deelnemende producten van JBL. Dat examenfeestje? Dat komt dus wel goed! Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens achterlaten en je diploma uploaden. Heb je dit gedaan? Dan maak je naast de korting kans op één van de 60 vette prijzen! Vul het onderstaande formulier in, laat ons weten waarom jij deze prijs verdient en hou je e-mail in de gaten. Misschien win jij wel een vette speaker, mooie koptelefoon of game headphone. Fingers crossed!

ONLY ONLINE!


De kortingscode is alleen online te verzilveren. Wil jij jouw artikel ophalen in de winkel? Dat kan! Schaf het artikel online aan en selecteer de optie: ophalen in de winkel.

Persoonlijke gegevens

Gegevens school

Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.
Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.
Powered by Desk Services B.V.