Deelnemen promotie

Actievoorwaarden

De cashbackcampagne van Ziggo bij MediaMarkt loopt vanaf 22 juli 2019 t/m 30 juni 2024.

Deze actie is alleen geldig als je na een aankoop in de MediaMarkt een nieuwe Ziggo klant wordt en een van de pakketten waarop de actie van toepassing is bestelt of wanneer je al klant bent, maar nog geen internet van Ziggo heeft, en een van deze pakketten bestelt:
o Bij pakketten vanaf Internet Basic + TV Start (+Bellen) ontvangt u een cashback
o Bij Internet Only pakketten vanaf Internet Basic ontvangt u een cashback

Geef hieronder de benodigde gegevens op zodat wij je cashback in behandeling kunnen nemen. Zorg ervoor dat je alle velden op de claimpagina correct invult. Twijfel je over welke informatie er van je gevraagd wordt? Raadpleeg dan voor de zekerheid de hulpopties naast een veld (bijvoorbeeld voor IBAN of bestelnummer). De cashback zal pas worden uitbetaald als de eerste factuur van het nieuwe Ziggo abonnement is voldaan en de wettelijke storneringstermijn van maximaal 56 dagen hiervan is verstreken. In de regel betekent dit dat je binnen 2 weken na het verstrijken van voornoemde storneringstermijn je cashback ontvangt. Het bedrag wordt gestort op het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

Aankoopgegevens

Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.
Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.
Powered by Desk Services B.V.