Deelnemen promotie

Algemene actievoorwaarden | Bijzondere actievoorwaarden

De cashbackcampagne van Ziggo bij MediaMarkt loopt vanaf 22 juli 2019 t/m 31 december 2019.

Deze actie is alleen geldig als u na een aankoop in de MediaMarkt een nieuwe Ziggo klant wordt en een van de pakketten waarop de actie van toepassing is bestelt of wanneer u al klant bent, maar nog geen internet van Ziggo heeft, en een van deze pakketten bestelt:
o Bij het pakket Internet Start + TV Start (+Bellen) ontvangt u een cashback
o Bij het pakket Internet Complete + TV Complete (+Bellen) ontvangt u een cashback
o Bij het pakket Internet Max + TV Max (+Bellen) ontvangt u een cashback

Geef hieronder de benodigde gegevens op zodat wij je cashback in behandeling kunnen nemen. Zorg ervoor dat je alle velden op de claimpagina correct invult. Twijfel je over welke informatie er van je gevraagd wordt? Raadpleeg dan voor de zekerheid de hulpopties naast een veld (bijvoorbeeld voor kassabon of online factuurnummer). In de regel ontvang je ongeveer 6 weken nadat de storneringstermijn is verstreken je cashback. Het bedrag wordt gestort op het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

Aankoopgegevens

Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.
Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.
Powered by Desk Services B.V.