Deelnemen promotie

Algemene actievoorwaarden | Bijzondere actievoorwaarden

Ontvang bij aankoop van een Huawei P30 PRO DS in de periode van 1 juli 2019 t/m 28 juli 2019 een Huawei MediaPad T3 10 WiFi 16GB. Dit geldt op de volgende deelnemende actiemodellen:

HUAWEI P30 PRO (256GB) DS BLACK
HUAWEI P30 PRO (256GB) DS AURORA
HUAWEI P30 PRO (256GB) DS B CRYSTAL
HUAWEI P30 PRO (128GB) DS BLACK
HUAWEI P30 PRO (128GB) DS AURORA
HUAWEI P30 PRO (128GB) DS B CRYSTAL
HUAWEI P30 PRO (128GB) DS AMBER SUNRISE

Geef hieronder de benodigde gegevens op zodat wij je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Zorg ervoor dat je alle velden op de claimpagina correct invult. Twijfel je over welke informatie er van je gevraagd wordt? Raadpleeg dan voor de zekerheid de hulpopties naast een veld (bijvoorbeeld voor kassabon of online factuurnummer). In de regel ontvang je ongeveer 6 weken nadat je de claim hebt ingediend je cadeau. De pannenset wordt verstuurd op het door jou opgegeven adres.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

Aankoopgegevens

Altijd de gehele kassabon uploaden. Indien de producten niet op de kassabon zijn vermeld, dan graag ook de factuur uploaden.
Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.
Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.
Powered by Desk Services B.V.