Deelnemen promotie

Algemene actievoorwaarden | Bijzondere actievoorwaarden

Ontvang bij aankoop van een Canon actieproduct in de periode van 5 december 2018 t/m 15 januari 2019 een Ticketmaster vouchercode ter waarde van 20 of 50 euro. Dit geldt op het volgende deelnemende actiemodellen:

CANON EOS 200D + 18-55 IS STM CP
CANON EOS 4000D 18-55 DC VUK
CANON EOS 77D 18-55 IS
CANON EOS 800D + 18-55 IS (NEW LENS)
CANON EOS M100 BLACK + EF-M 15-45 IS STM LIMITED EDITION
CANON LANDSCAPE KIT
CANON PORTRAIT KIT
CANON SPORTS KIT
CANON VIDEO KIT

Geef hieronder de benodigde gegevens op zodat wij je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Zorg ervoor dat je alle velden op de claimpagina correct invult. Twijfel je over welke informatie er van je gevraagd wordt? Raadpleeg dan voor de zekerheid de hulpopties naast een veld (bijvoorbeeld voor kassabon of online factuurnummer). In de regel ontvang je ongeveer 6 weken nadat je de claim hebt ingediend je vouchercode. De vouchercode wordt gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

Aankoopgegevens

Altijd de gehele kassabon uploaden. Indien de producten niet op de kassabon zijn vermeld, dan graag ook de factuur uploaden.
Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.