Deelnemen promotie

Algemene actievoorwaarden | Bijzondere actievoorwaarden

Ontvang bij aankoop van een AEG actieproduct, zie onderstaand voor de deelnemende modellen, in de periode van 7 november 2018 t/m 31 december 2018 een cashback van 50 euro.

1566943 AEG L6FBN84GP Wasmachine
1468593 AEG T7DB83GW Warmtepomp droger

Geef hieronder de benodigde gegevens op zodat wij je cashback in behandeling kunnen nemen. Zorg ervoor dat je alle velden op de claimpagina correct invult. Twijfel je over welke informatie er van je gevraagd wordt? Raadpleeg dan voor de zekerheid de hulpopties naast een veld (bijvoorbeeld voor kassabon of online factuurnummer). In de regel ontvang je ongeveer 6 weken nadat je de claim hebt ingediend je cashback. Het bedrag wordt gestort op het door jou opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

Aankoopgegevens

Altijd de gehele kassabon uploaden. Indien de producten niet op de kassabon zijn vermeld, dan graag ook de factuur uploaden.
Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.