Deelnemen promotie

Algemene actievoorwaarden | Bijzondere actievoorwaarden

Ontvang bij aankoop van een Bosch fornuis in de periode van 1 november 2018 t/m 31 december 2018 een pannenset. Dit geldt op de volgende deelnemende actiemodellen:

Bosch HXA090D50N
Bosch HXA090D20N
Bosch HXN391H20N
Bosch HXR39IE50N
Bosch HXR390I50N
Bosch HLR30020

Geef hieronder de benodigde gegevens op zodat wij je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Zorg ervoor dat je alle velden op de claimpagina correct invult. Twijfel je over welke informatie er van je gevraagd wordt? Raadpleeg dan voor de zekerheid de hulpopties naast een veld (bijvoorbeeld voor kassabon of online factuurnummer). In de regel ontvang je ongeveer 6 weken nadat je de claim hebt ingediend je cadeau. De pannenset wordt verstuurd op het door jou opgegeven adres.

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

Aankoopgegevens

Altijd de gehele kassabon uploaden. Indien de producten niet op de kassabon zijn vermeld, dan graag ook de factuur uploaden.
Lukt het niet om te registreren? Klik dan op “?” naast het veld waarop u een melding ontvangt voor een toelichting op de gevraagde informatie. Lukt het registreren na de instructie te hebben gevolgd nog steeds niet? Neem dan contact op met mediamarkt@consumercare.info.